yasar1905 yasar1905 Bronze Cracker 0 Rep -dsadsadsadsad-> 8 Likes Bronze Cracker User ID: 26118 Joined: Nov 13, 2025 Messages: 30 Point: 1,755 Dec 3, 2025 #1 Dostlar tiktokta ayni anda 4 hesabim ban yedi silip yukle filan yaptim hicbir hesapta olmamama ragmen engellendiniz diyor biri yardim edebilirmi Allab rizasi icin
Dostlar tiktokta ayni anda 4 hesabim ban yedi silip yukle filan yaptim hicbir hesapta olmamama ragmen engellendiniz diyor biri yardim edebilirmi Allab rizasi icin
Solution General Dec 7, 2025 yasar1905 said: Dostlar tiktokta ayni anda 4 hesabim ban yedi silip yukle filan yaptim hicbir hesapta olmamama ragmen engellendiniz diyor biri yardim edebilirmi Allab rizasi icin Click to expand... Eğer kurallara aykırı bir davranış yaptıysan cihaz adresindeki tüm hesaplar banlanir, bunun çözümü destek talebi açmaktır. İyi forumlar.
yasar1905 said: Dostlar tiktokta ayni anda 4 hesabim ban yedi silip yukle filan yaptim hicbir hesapta olmamama ragmen engellendiniz diyor biri yardim edebilirmi Allab rizasi icin Click to expand... Eğer kurallara aykırı bir davranış yaptıysan cihaz adresindeki tüm hesaplar banlanir, bunun çözümü destek talebi açmaktır. İyi forumlar.
General General Legendary 211 Rep -dsadsadsadsad-> 30,353 Likes Legendary 2FA Aktif 1 Yıllık Üye Premium Üyelik Yazar User ID: 1537 Joined: Jul 31, 2024 Messages: 2,211 Point: 367,501 Award 2FA Aktif 1 Yıllık Üye Premium Üyelik Yazar Dec 7, 2025 #2 yasar1905 said: Dostlar tiktokta ayni anda 4 hesabim ban yedi silip yukle filan yaptim hicbir hesapta olmamama ragmen engellendiniz diyor biri yardim edebilirmi Allab rizasi icin Click to expand... Eğer kurallara aykırı bir davranış yaptıysan cihaz adresindeki tüm hesaplar banlanir, bunun çözümü destek talebi açmaktır. İyi forumlar. Upvote 0 Downvote Solution
yasar1905 said: Dostlar tiktokta ayni anda 4 hesabim ban yedi silip yukle filan yaptim hicbir hesapta olmamama ragmen engellendiniz diyor biri yardim edebilirmi Allab rizasi icin Click to expand... Eğer kurallara aykırı bir davranış yaptıysan cihaz adresindeki tüm hesaplar banlanir, bunun çözümü destek talebi açmaktır. İyi forumlar.