Ardaozkurt38 Bronze Cracker 0 Rep -dsadsadsadsad-> 3 Likes Bronze Cracker 1 Yıllık Üye User ID: 681 Joined: Jul 1, 2024 Messages: 18 Point: 1,211 Award 1 Yıllık Üye Feb 10, 2025 #1 Beyler şimdi herhangi bir siteden user pass nasil çekiyoruz anlatıp öğretilecek biri varmı
Solution Heisenberg Feb 10, 2025 Ardaozkurt38 said: Beyler şimdi herhangi bir siteden user pass nasil çekiyoruz anlatıp öğretilecek biri varmı Click to expand... indirdiğin logu log extractor programı ile istediğin sitelere ayırabilirsin
Ardaozkurt38 said: Beyler şimdi herhangi bir siteden user pass nasil çekiyoruz anlatıp öğretilecek biri varmı Click to expand... indirdiğin logu log extractor programı ile istediğin sitelere ayırabilirsin
Ardaozkurt38 Bronze Cracker 0 Rep -dsadsadsadsad-> 3 Likes Bronze Cracker 1 Yıllık Üye User ID: 681 Joined: Jul 1, 2024 Messages: 18 Point: 1,211 Award 1 Yıllık Üye Feb 10, 2025 #7 Heisenberg said: Tgden bana yazabilirsin Click to expand... Hocam TG de engelim var yazamıyorum acaba sizin yazabilme şansınız varmı Upvote 0 Downvote
Heisenberg said: Tgden bana yazabilirsin Click to expand... Hocam TG de engelim var yazamıyorum acaba sizin yazabilme şansınız varmı