CiroX CiroX Gold Cracker 0 Rep -dsadsadsadsad-> 230 Likes Gold Cracker 1 Yıllık Üye User ID: 11332 Joined: Mar 22, 2025 Messages: 28 Point: 11,630 Award 1 Yıllık Üye İletişim Mar 19, 2026 #1 Merhaba loglarım proxy'm vs. Var fakat bunları kontrol etmek için checkerim yok pc'ye indirmeye çalışıncada windows defender izin vermiyor açıkcası güvenlik için kapatmakta istemiyorum telegram veya web üzerinden loglarımı check(kontrol) yapabileceğim bir yöntem vs. Varmı?
Merhaba loglarım proxy'm vs. Var fakat bunları kontrol etmek için checkerim yok pc'ye indirmeye çalışıncada windows defender izin vermiyor açıkcası güvenlik için kapatmakta istemiyorum telegram veya web üzerinden loglarımı check(kontrol) yapabileceğim bir yöntem vs. Varmı?
ZeinKom £€$ ZeinKom £€$ Forumdan Uzaklaştıırıldı 21 Rep -dsadsadsadsad-> 2,595 Likes Kaybol User ID: 30439 Joined: Feb 7, 2026 Messages: 199 Point: 3,840 Mar 19, 2026 #2 Please note, if you want to make a deal with this user, that it is blocked. CiroX said: Merhaba loglarım proxy'm vs. Var fakat bunları kontrol etmek için checkerim yok pc'ye indirmeye çalışıncada windows defender izin vermiyor açıkcası güvenlik için kapatmakta istemiyorum telegram veya web üzerinden loglarımı check(kontrol) yapabileceğim bir yöntem vs. Varmı? Click to expand... Vds al ;) Upvote 0 Downvote
CiroX said: Merhaba loglarım proxy'm vs. Var fakat bunları kontrol etmek için checkerim yok pc'ye indirmeye çalışıncada windows defender izin vermiyor açıkcası güvenlik için kapatmakta istemiyorum telegram veya web üzerinden loglarımı check(kontrol) yapabileceğim bir yöntem vs. Varmı? Click to expand... Vds al ;)