swoxyfrower swoxyfrower Titanum 49 Rep -dsadsadsadsad-> 7,440 Likes Titanum 1 Yıllık Üye Yazar Ekip Üyesi User ID: 6360 Joined: Nov 23, 2024 Messages: 445 Point: 110,896 Award 1 Yıllık Üye Yazar Ekip Üyesi İletişim Apr 22, 2026 #1 yüksek performanslı VDS sunucuları arıyorum Ryzen , Intel , xeon kötü. Batihøst , wəridata, keyubu vs çoğu siteyi biliyorum ama farklı ucuz orta fiyatlarda site bilen varmı piyasada bulamadım şöyle sağlam site bilen varsa yazabilir mi çok memnun olurum.. (Mc sunucu kurulacak.)
yüksek performanslı VDS sunucuları arıyorum Ryzen , Intel , xeon kötü. Batihøst , wəridata, keyubu vs çoğu siteyi biliyorum ama farklı ucuz orta fiyatlarda site bilen varmı piyasada bulamadım şöyle sağlam site bilen varsa yazabilir mi çok memnun olurum.. (Mc sunucu kurulacak.)
forexample forexample Reverser 67 Rep -dsadsadsadsad-> 8,018 Likes Reverser Moderasyon Ekibi Admin 1 Yıllık Üye Yazar Ekip Üyesi User ID: 522 Joined: Jun 20, 2024 Messages: 298 Point: 10,540 Award Moderasyon Ekibi Admin 1 Yıllık Üye Yazar Ekip Üyesi Apr 23, 2026 #2 saydılar firmalar hepsi boş git yabancı platformal kafan rahat olsun Upvote 0 Downvote
swoxyfrower swoxyfrower Titanum 49 Rep -dsadsadsadsad-> 7,440 Likes Titanum 1 Yıllık Üye Yazar Ekip Üyesi User ID: 6360 Joined: Nov 23, 2024 Messages: 445 Point: 110,896 Award 1 Yıllık Üye Yazar Ekip Üyesi İletişim Apr 23, 2026 #3 forexample said: saydılar firmalar hepsi boş git yabancı platformal kafan rahat olsun Click to expand... Hocam siz daha tecrübelisinizdir size hak veriyorum peki bildiğiniz orta fiyatlı yabancı siteler varmı bir kaç tane ? Upvote 0 Downvote
forexample said: saydılar firmalar hepsi boş git yabancı platformal kafan rahat olsun Click to expand... Hocam siz daha tecrübelisinizdir size hak veriyorum peki bildiğiniz orta fiyatlı yabancı siteler varmı bir kaç tane ?
forexample forexample Reverser 67 Rep -dsadsadsadsad-> 8,018 Likes Reverser Moderasyon Ekibi Admin 1 Yıllık Üye Yazar Ekip Üyesi User ID: 522 Joined: Jun 20, 2024 Messages: 298 Point: 10,540 Award Moderasyon Ekibi Admin 1 Yıllık Üye Yazar Ekip Üyesi Apr 23, 2026 #4 swoxyfrower said: Hocam siz daha tecrübelisinizdir size hak veriyorum peki bildiğiniz orta fiyatlı yabancı siteler varmı bir kaç tane ? Click to expand... hetzner en iyii birde rdp firması vardı oda fbi baskın yaptı gg oldu oda ama hetzner tavsiyemdir daha sağlıklı veya aws alın 20$ bakiye atın Upvote 0 Downvote
swoxyfrower said: Hocam siz daha tecrübelisinizdir size hak veriyorum peki bildiğiniz orta fiyatlı yabancı siteler varmı bir kaç tane ? Click to expand... hetzner en iyii birde rdp firması vardı oda fbi baskın yaptı gg oldu oda ama hetzner tavsiyemdir daha sağlıklı veya aws alın 20$ bakiye atın