serDRA serDRA Bronze Cracker 0 Rep -dsadsadsadsad-> 1,092 Likes Bronze Cracker User ID: 26741 Joined: Dec 4, 2025 Messages: 176 Point: 2,330 Jan 8, 2026 #1 Merhaba crack yapmak istiyorum wordlist nedir nasıl üretirim nasıl kullanırım
Solution otistik Jan 8, 2026 serDRA said: Merhaba crack yapmak istiyorum wordlist nedir nasıl üretirim nasıl kullanırım Click to expand... wordlist taramak için eklediğin combo dosyasıdır içerisinde hesaplar mail:pass veya user:pass olur sen de tarayıp çalışan hesapları alırsın log indirip log extractor programı ile kendi combolarını çekebilirsin forumda program var arama kısmına yazıp bulabilirsin.
serDRA said: Merhaba crack yapmak istiyorum wordlist nedir nasıl üretirim nasıl kullanırım Click to expand... wordlist taramak için eklediğin combo dosyasıdır içerisinde hesaplar mail:pass veya user:pass olur sen de tarayıp çalışan hesapları alırsın log indirip log extractor programı ile kendi combolarını çekebilirsin forumda program var arama kısmına yazıp bulabilirsin.
otistik otistik Forumdan Uzaklaştıırıldı 140 Rep -dsadsadsadsad-> 7,325 Likes Kaybol 2024 Yılı en iyi moderatoru 2FA Aktif Yazar 1 Yıllık Üye Ekip Üyesi Moderasyon Ekibi User ID: 8 Joined: May 5, 2024 Messages: 691 Point: 182,921 Award 2024 Yılı en iyi moderatoru 2FA Aktif Yazar 1 Yıllık Üye Ekip Üyesi Moderasyon Ekibi İletişim Jan 8, 2026 #2 Please note, if you want to make a deal with this user, that it is blocked. serDRA said: Merhaba crack yapmak istiyorum wordlist nedir nasıl üretirim nasıl kullanırım Click to expand... wordlist taramak için eklediğin combo dosyasıdır içerisinde hesaplar mail:pass veya user:pass olur sen de tarayıp çalışan hesapları alırsın log indirip log extractor programı ile kendi combolarını çekebilirsin forumda program var arama kısmına yazıp bulabilirsin. Upvote 0 Downvote Solution
serDRA said: Merhaba crack yapmak istiyorum wordlist nedir nasıl üretirim nasıl kullanırım Click to expand... wordlist taramak için eklediğin combo dosyasıdır içerisinde hesaplar mail:pass veya user:pass olur sen de tarayıp çalışan hesapları alırsın log indirip log extractor programı ile kendi combolarını çekebilirsin forumda program var arama kısmına yazıp bulabilirsin.