Soru Yapay zeka bilgisi olan

Topics only with General

xellemir

xellemir

Member
0
Rep
1
User ID:
36625
Point: 315
Chatgpt,Gemini gibi yapay zekalar bazen çok saçmalıyor sinir bozucu bir durum.Konuya sadık kalıcak mantık hatlarını olabildiğince az yapicak ücretsiz ai bilen birisi varsa yardımcı olursanız memnun olurum. Hayırlı geceler dilerim<3

Chatgpt,Gemini gibi yapay zekalar bazen çok saçmalıyor sinir bozucu bir durum.Konuya sadık kalıcak mantık hatlarını olabildiğince az yapicak ücretsiz ai bilen birisi varsa yardımcı olursanız memnun olurum. Hayırlı geceler dilerim<3
Dostum AI'lerin en büyük sorunu senin ne istediğini ona verirken eksik kalan noktaları kendi kafasından tamamlamasından dolayı yanlış yönlendirmeler çok yapıyor. Ben Deepseek kullanıyorum ve ne istediğimi söyledikten sonra onun cevap vermesine müsade etmeden ne anladığını bana anlatmasını istiyorum. O zaman eksik noktalar biraz daha belirginleşiyor ve daha az hata yapıyor. Ama ne olursa olsun profesyonel bir insn zekasını beklemek şu aşamada hayal bence. Bunun için belki onlar açısından da yıllarca yaşanması gereken tecrübelere ihtiyaçları var daha.

Tüm sayfalar yüklendi.
Home Register