Başvuru Yetkili Başvuru Formu

CrackerLab

CrackerLab

Forumdan Uzaklaştıırıldı
0
Rep
1,175
User ID:
29205
Point: 8,825
Please note, if you want to make a deal with this user, that it is blocked.
1. Daha önce herhangi bir forumda rol aldınız mı? Aldıysanız hangi roldeydiniz ve ne kadar süre görev yaptınız?

-Malum sitede 2 ay moderatörlük yaptım ama önemlisi 2 sene boyunca siberdeyiz.com moderatörüydüm.

2. Yaşınızı belirtiniz.

-19.

3. Günde ortalama ne kadar süre aktif olabilirsiniz?

-7-9 saat.

4. Hangi konularda bilgi sahibisiniz ya da hangi alanlarda ekibe katkı sağlayabileceğinizi düşünüyorsunuz?

-İsterseniz CrackerMain özel program bile yaparım, şuan zaten bir programım var ve combo çekme, checkerler proxyler, en önemlisi YAZILIM konusunda baya bilgim var. Tasarım konusunda da birçok sitenin tasarımlarını üstlendim.

5. Hangi rolde görev almak istiyorsunuz?

-Ben şuan hangi forumda yer aldıysam direk moderatör olarak başladım fakat Crackermain nasıl uygun gördüyse öyle.

Kabul edilmezsemde canınız sağ olsun.

Please note, if you want to make a deal with this user, that it is blocked.
1. Daha önce herhangi bir forumda rol aldınız mı? Aldıysanız hangi roldeydiniz ve ne kadar süre görev yaptınız?

-Malum sitede 2 ay moderatörlük yaptım ama önemlisi 2 sene boyunca siberdeyiz.com moderatörüydüm.

2. Yaşınızı belirtiniz.

-19.

3. Günde ortalama ne kadar süre aktif olabilirsiniz?

-7-9 saat.

4. Hangi konularda bilgi sahibisiniz ya da hangi alanlarda ekibe katkı sağlayabileceğinizi düşünüyorsunuz?

-İsterseniz CrackerMain özel program bile yaparım, şuan zaten bir programım var ve combo çekme, checkerler proxyler, en önemlisi YAZILIM konusunda baya bilgim var. Tasarım konusunda da birçok sitenin tasarımlarını üstlendim.

5. Hangi rolde görev almak istiyorsunuz?

-Ben şuan hangi forumda yer aldıysam direk moderatör olarak başladım fakat Crackermain nasıl uygun gördüyse öyle.

Kabul edilmezsemde canınız sağ olsun.
Reddedildi.

Tüm sayfalar yüklendi.
Home Register