akdas70 Diamond Cracker 0 Rep -dsadsadsadsad-> 2,826 Likes Diamond Cracker Yazar 1 Yıllık Üye User ID: 621 Joined: Jun 28, 2024 Messages: 175 Point: 38,152 Award Yazar 1 Yıllık Üye Jul 27, 2025 #1 1 aydan fazla süre gecti üzerinden ne zaman belli olcak
Solution Heisenberg Jul 27, 2025 yunus said: 1 aydan fazla süre gecti üzerinden ne zaman belli olcak Click to expand... başvuru yapan kişilere ben ulaşıyorum bu başvurular toplu cevaplanmıyor hak eden kişilere ben ulaşıyorum zaten.
yunus said: 1 aydan fazla süre gecti üzerinden ne zaman belli olcak Click to expand... başvuru yapan kişilere ben ulaşıyorum bu başvurular toplu cevaplanmıyor hak eden kişilere ben ulaşıyorum zaten.
Heisenberg Co-Admin 51 Rep -dsadsadsadsad-> 5,483 Likes Co-Admin 2FA Aktif Yazar 1 Yıllık Üye Ekip Üyesi Moderasyon Ekibi User ID: 8 Joined: May 5, 2024 Messages: 600 Point: 100,166 Award 2FA Aktif Yazar 1 Yıllık Üye Ekip Üyesi Moderasyon Ekibi iletişim Jul 27, 2025 #2 yunus said: 1 aydan fazla süre gecti üzerinden ne zaman belli olcak Click to expand... başvuru yapan kişilere ben ulaşıyorum bu başvurular toplu cevaplanmıyor hak eden kişilere ben ulaşıyorum zaten. Upvote 0 Downvote Solution
yunus said: 1 aydan fazla süre gecti üzerinden ne zaman belli olcak Click to expand... başvuru yapan kişilere ben ulaşıyorum bu başvurular toplu cevaplanmıyor hak eden kişilere ben ulaşıyorum zaten.
akdas70 Diamond Cracker 0 Rep -dsadsadsadsad-> 2,826 Likes Diamond Cracker Yazar 1 Yıllık Üye User ID: 621 Joined: Jun 28, 2024 Messages: 175 Point: 38,152 Award Yazar 1 Yıllık Üye Jul 27, 2025 #3 Heisenberg said: başvuru yapan kişilere ben ulaşıyorum bu başvurular toplu cevaplanmıyor hak eden kişilere ben ulaşıyorum zaten. Click to expand... bana ulaşılmadıgına göre haketmemişim demekki ben bayagı basvuru olunca bi acıklama gibi bişey yapılır diye düşünmüştüm Upvote 0 Downvote
Heisenberg said: başvuru yapan kişilere ben ulaşıyorum bu başvurular toplu cevaplanmıyor hak eden kişilere ben ulaşıyorum zaten. Click to expand... bana ulaşılmadıgına göre haketmemişim demekki ben bayagı basvuru olunca bi acıklama gibi bişey yapılır diye düşünmüştüm
Nyash General 68 Rep -dsadsadsadsad-> 6,567 Likes General 1 Yıllık Üye 2FA Aktif Yazar Ekip Üyesi Moderasyon Ekibi User ID: 896 Joined: Jul 10, 2024 Messages: 917 Point: 73,320 Award 1 Yıllık Üye 2FA Aktif Yazar Ekip Üyesi Moderasyon Ekibi Jul 28, 2025 #4 Hakedip etmediğin tartışılır şuan senin siteyi ne kadar aktif kullandığına bakıyorum yaklaşık 1 yıldan fazla süredir üyesin ve paylaştığın konu sayısı 50 ama eğer sen paylaşım yapabilirim diyorsan TG : @cmnyash Upvote 0 Downvote
Hakedip etmediğin tartışılır şuan senin siteyi ne kadar aktif kullandığına bakıyorum yaklaşık 1 yıldan fazla süredir üyesin ve paylaştığın konu sayısı 50 ama eğer sen paylaşım yapabilirim diyorsan TG : @cmnyash