Başvuru YETKİLİ BAŞVURU

Status
Not open for further replies.

akturkemir680@g

akturkemir680@g

Member
0
Rep
1
User ID:
25285
Point: 375
Merhaba, ben Emir. 17 yaşındayım ve uzun süredir internet forumları, dijital platformlar ve online topluluklar içerisinde aktif olarak bulunuyorum. Teknolojiye, dijital sistemlere ve kullanıcı yönetimine büyük ilgi duyuyorum. Forum düzeni, kullanıcı iletişimi ve panel yönetimi konularında kendimi geliştirmiş durumdayım.

1. Daha önce herhangi bir forumda rol aldınız mı? Aldıysanız hangi roldeydiniz ve ne kadar süre görev yaptınız?
Resmi bir yetkili rolüm olmasa da birçok forum ve panel sisteminde aktif kullanıcı olarak bulundum. Bu süreçte forum kuralları, kullanıcı davranışları ve sistem işleyişi hakkında deneyim kazandım. Ayrıca çeşitli platformlarda kullanıcı yönetimi, hesap kontrolü ve panel kullanımı konularında tecrübe edindim.

2. Yaşınız
17

3. Günde ortalama ne kadar süre aktif olabilirsiniz?
Günlük minimum 2 saat, ortalama 4-6 saat aktif olabilirim. Boş zamanlarımda bu süre daha da artabilir.

4. Hangi konularda bilgi sahibisiniz ya da hangi alanlarda ekibe katkı sağlayabilirsiniz?

• Steam platformu ve hesap sistemleri hakkında bilgi
  • Valorant, Brawl Stars, Clash of Clans gibi oyun platformlarında deneyim
  • Netflix ve dijital üyelik sistemleri hakkında bilgi
  • SMM Panel sistemlerinin kullanımı ve mantığı hakkında deneyim
  • Kullanıcılarla iletişim kurma ve destek sağlama
  • Aktiflik sağlama ve forum düzenine katkıda bulunma
  • Hızlı öğrenme ve sorumluluk alma

5. Hangi rolde görev almak istiyorsunuz?
Başlangıç olarak Moderatör veya Destek Ekibi rolünde görev almak istiyorum. Amacım foruma aktif katkı sağlamak, düzeni korumak ve kullanıcılara yardımcı olmaktır. Zamanla kendimi geliştirerek daha üst sorumluluklar da alabilirim.

Ek Not:
Sorumluluk sahibi, aktif ve öğrenmeye açık biriyim. Verilen görevleri düzenli ve dikkatli şekilde yerine getiririm. Ekibe katkı sağlamak ve uzun vadeli aktif bir yetkili olmak istiyorum.

Please note, if you want to make a deal with this user, that it is blocked.
Merhaba, ben Emir. 17 yaşındayım ve uzun süredir internet forumları, dijital platformlar ve online topluluklar içerisinde aktif olarak bulunuyorum. Teknolojiye, dijital sistemlere ve kullanıcı yönetimine büyük ilgi duyuyorum. Forum düzeni, kullanıcı iletişimi ve panel yönetimi konularında kendimi geliştirmiş durumdayım.

1. Daha önce herhangi bir forumda rol aldınız mı? Aldıysanız hangi roldeydiniz ve ne kadar süre görev yaptınız?
Resmi bir yetkili rolüm olmasa da birçok forum ve panel sisteminde aktif kullanıcı olarak bulundum. Bu süreçte forum kuralları, kullanıcı davranışları ve sistem işleyişi hakkında deneyim kazandım. Ayrıca çeşitli platformlarda kullanıcı yönetimi, hesap kontrolü ve panel kullanımı konularında tecrübe edindim.

2. Yaşınız
17

3. Günde ortalama ne kadar süre aktif olabilirsiniz?
Günlük minimum 2 saat, ortalama 4-6 saat aktif olabilirim. Boş zamanlarımda bu süre daha da artabilir.

4. Hangi konularda bilgi sahibisiniz ya da hangi alanlarda ekibe katkı sağlayabilirsiniz?

• Steam platformu ve hesap sistemleri hakkında bilgi
  • Valorant, Brawl Stars, Clash of Clans gibi oyun platformlarında deneyim
  • Netflix ve dijital üyelik sistemleri hakkında bilgi
  • SMM Panel sistemlerinin kullanımı ve mantığı hakkında deneyim
  • Kullanıcılarla iletişim kurma ve destek sağlama
  • Aktiflik sağlama ve forum düzenine katkıda bulunma
  • Hızlı öğrenme ve sorumluluk alma

5. Hangi rolde görev almak istiyorsunuz?
Başlangıç olarak Moderatör veya Destek Ekibi rolünde görev almak istiyorum. Amacım foruma aktif katkı sağlamak, düzeni korumak ve kullanıcılara yardımcı olmaktır. Zamanla kendimi geliştirerek daha üst sorumluluklar da alabilirim.

Ek Not:
Sorumluluk sahibi, aktif ve öğrenmeye açık biriyim. Verilen görevleri düzenli ve dikkatli şekilde yerine getiririm. Ekibe katkı sağlamak ve uzun vadeli aktif bir yetkili olmak istiyorum.
Reddedildi. -@Megan

Tüm sayfalar yüklendi.
Status
Not open for further replies.
Home Register