swoxyfrower Ruby 49 Rep -dsadsadsadsad-> 5,283 Likes Ruby Yazar Ekip Üyesi User ID: 6360 Joined: Nov 23, 2024 Messages: 378 Point: 78,876 Award Yazar Ekip Üyesi iletişim Jun 19, 2025 #1 Uzun zamandır buradayım ve hep aktifim içerik paylaşımı yapıyorum her gün kiminle konuşmalıyım etiketlerseniz sevinirim
Uzun zamandır buradayım ve hep aktifim içerik paylaşımı yapıyorum her gün kiminle konuşmalıyım etiketlerseniz sevinirim
Solution Heisenberg Jun 19, 2025 swoxyfrower said: Tm nasıl peki sharer resme katılım yapabiliriz yoksa sizmi inceleyip alıyorsunuz Click to expand... İhtiyacımız olduğu zaman sitede öne çıkan kişilere ben yazıyorum eğer öyleleri yoksa sitede yetkili alım konusu açıp isteyen kişilerle telegramdan konuşuyorum ufak bir testten sonra ekibe alıyorum.
swoxyfrower said: Tm nasıl peki sharer resme katılım yapabiliriz yoksa sizmi inceleyip alıyorsunuz Click to expand... İhtiyacımız olduğu zaman sitede öne çıkan kişilere ben yazıyorum eğer öyleleri yoksa sitede yetkili alım konusu açıp isteyen kişilerle telegramdan konuşuyorum ufak bir testten sonra ekibe alıyorum.
Pericles POET 334 Rep -dsadsadsadsad-> 3,169 Likes POET 2 Yıllık Üye 3 Yıllık Üye 2FA Aktif Admin 1 Yıllık Üye Ekip Üyesi Moderasyon Ekibi User ID: 1 Joined: Jun 10, 2022 Messages: 208 Point: 106,284 Award 2 Yıllık Üye 3 Yıllık Üye 2FA Aktif Admin 1 Yıllık Üye Ekip Üyesi Moderasyon Ekibi iletişim Jun 19, 2025 #2 @Heisenberg ama şuan alım yok Upvote 0 Downvote
swoxyfrower Ruby 49 Rep -dsadsadsadsad-> 5,283 Likes Ruby Yazar Ekip Üyesi User ID: 6360 Joined: Nov 23, 2024 Messages: 378 Point: 78,876 Award Yazar Ekip Üyesi iletişim Jun 19, 2025 #3 Pericles said: @Heisenberg ama şuan alım yok Click to expand... Sharing team için varmı peki yani bilmiyorum ama olmak istiyorum Upvote 0 Downvote
Pericles said: @Heisenberg ama şuan alım yok Click to expand... Sharing team için varmı peki yani bilmiyorum ama olmak istiyorum
Heisenberg Co-Admin 51 Rep -dsadsadsadsad-> 5,482 Likes Co-Admin 2FA Aktif Yazar 1 Yıllık Üye Ekip Üyesi Moderasyon Ekibi User ID: 8 Joined: May 5, 2024 Messages: 600 Point: 100,156 Award 2FA Aktif Yazar 1 Yıllık Üye Ekip Üyesi Moderasyon Ekibi iletişim Jun 19, 2025 #4 swoxyfrower said: Sharing team için varmı peki yani bilmiyorum ama olmak istiyorum Click to expand... zaten alımı sharer team olarak yapıyoruz zamanla mod ve üstü olarak yükselirler işini doğru yapanlar. Upvote 0 Downvote
swoxyfrower said: Sharing team için varmı peki yani bilmiyorum ama olmak istiyorum Click to expand... zaten alımı sharer team olarak yapıyoruz zamanla mod ve üstü olarak yükselirler işini doğru yapanlar.
swoxyfrower Ruby 49 Rep -dsadsadsadsad-> 5,283 Likes Ruby Yazar Ekip Üyesi User ID: 6360 Joined: Nov 23, 2024 Messages: 378 Point: 78,876 Award Yazar Ekip Üyesi iletişim Jun 19, 2025 #5 Heisenberg said: zaten alımı sharer team olarak yapıyoruz zamanla mod ve üstü olarak yükselirler işini doğru yapanlar. Click to expand... Tm nasıl peki sharer resme katılım yapabiliriz yoksa sizmi inceleyip alıyorsunuz Upvote 0 Downvote
Heisenberg said: zaten alımı sharer team olarak yapıyoruz zamanla mod ve üstü olarak yükselirler işini doğru yapanlar. Click to expand... Tm nasıl peki sharer resme katılım yapabiliriz yoksa sizmi inceleyip alıyorsunuz
Heisenberg Co-Admin 51 Rep -dsadsadsadsad-> 5,482 Likes Co-Admin 2FA Aktif Yazar 1 Yıllık Üye Ekip Üyesi Moderasyon Ekibi User ID: 8 Joined: May 5, 2024 Messages: 600 Point: 100,156 Award 2FA Aktif Yazar 1 Yıllık Üye Ekip Üyesi Moderasyon Ekibi iletişim Jun 19, 2025 #6 swoxyfrower said: Tm nasıl peki sharer resme katılım yapabiliriz yoksa sizmi inceleyip alıyorsunuz Click to expand... İhtiyacımız olduğu zaman sitede öne çıkan kişilere ben yazıyorum eğer öyleleri yoksa sitede yetkili alım konusu açıp isteyen kişilerle telegramdan konuşuyorum ufak bir testten sonra ekibe alıyorum. Upvote 0 Downvote Solution
swoxyfrower said: Tm nasıl peki sharer resme katılım yapabiliriz yoksa sizmi inceleyip alıyorsunuz Click to expand... İhtiyacımız olduğu zaman sitede öne çıkan kişilere ben yazıyorum eğer öyleleri yoksa sitede yetkili alım konusu açıp isteyen kişilerle telegramdan konuşuyorum ufak bir testten sonra ekibe alıyorum.