swoxyfrower swoxyfrower Ruby 49 Rep -dsadsadsadsad-> 5,325 Likes Ruby Yazar Ekip Üyesi User ID: 6360 Joined: Nov 23, 2024 Messages: 378 Point: 79,296 Award Yazar Ekip Üyesi İletişim Jun 19, 2025 #1 Uzun zamandır buradayım ve hep aktifim içerik paylaşımı yapıyorum her gün kiminle konuşmalıyım etiketlerseniz sevinirim
Uzun zamandır buradayım ve hep aktifim içerik paylaşımı yapıyorum her gün kiminle konuşmalıyım etiketlerseniz sevinirim
Solution Heisenberg Jun 19, 2025 swoxyfrower said: Tm nasıl peki sharer resme katılım yapabiliriz yoksa sizmi inceleyip alıyorsunuz Click to expand... İhtiyacımız olduğu zaman sitede öne çıkan kişilere ben yazıyorum eğer öyleleri yoksa sitede yetkili alım konusu açıp isteyen kişilerle telegramdan konuşuyorum ufak bir testten sonra ekibe alıyorum.
swoxyfrower said: Tm nasıl peki sharer resme katılım yapabiliriz yoksa sizmi inceleyip alıyorsunuz Click to expand... İhtiyacımız olduğu zaman sitede öne çıkan kişilere ben yazıyorum eğer öyleleri yoksa sitede yetkili alım konusu açıp isteyen kişilerle telegramdan konuşuyorum ufak bir testten sonra ekibe alıyorum.
swoxyfrower swoxyfrower Ruby 49 Rep -dsadsadsadsad-> 5,325 Likes Ruby Yazar Ekip Üyesi User ID: 6360 Joined: Nov 23, 2024 Messages: 378 Point: 79,296 Award Yazar Ekip Üyesi İletişim Jun 19, 2025 #7 Heisenberg said: İhtiyacımız olduğu zaman sitede öne çıkan kişilere ben yazıyorum eğer öyleleri yoksa sitede yetkili alım konusu açıp isteyen kişilerle telegramdan konuşuyorum ufak bir testten sonra ekibe alıyorum. Click to expand... Tm teşekkürler bilgilendirme için Upvote 0 Downvote
Heisenberg said: İhtiyacımız olduğu zaman sitede öne çıkan kişilere ben yazıyorum eğer öyleleri yoksa sitede yetkili alım konusu açıp isteyen kişilerle telegramdan konuşuyorum ufak bir testten sonra ekibe alıyorum. Click to expand... Tm teşekkürler bilgilendirme için