Başvuru Yunus başvurusu

Status
Not open for further replies.

akdas70

akdas70

Diamond Cracker
0
Rep
2,943
User ID:
621
Point: 39,347
daha önce baska forumsitelerinde görev aldım aktif bi forumda devam eden bir yetkili görevim devam ediyor

daha önce burdan bir arkadasla görüşmüştüm yetkili olarak devam etmek icin telegram üzerinden fenerin avrupa macı vardı sanırım macından sonra görüşelim dedik birbiriize sonrasında unuttuk kaldı

lütfen belirtilen şekilde başvuru konunuzu açın

daha önce baska forumsitelerinde görev aldım aktif bi forumda devam eden bir yetkili görevim devam ediyor

daha önce burdan bir arkadasla görüşmüştüm yetkili olarak devam etmek icin telegram üzerinden fenerin avrupa macı vardı sanırım macından sonra görüşelim dedik birbiriize sonrasında unuttuk kaldı
Onca aradan sonra ilk kez biri çıktı helal sana reis

zaman konusunda net bişey söyleyemem bilgisayar bölümü mezunuyum ve memur olarak calışmaktayım hesap ve iptv paylaşabilirim sitede daha önce paylaşım yaptım
lütfen belirtilen şekilde başvuru konunuzu açın
zaman konusunda net bişey söyleyemem bilgisayar bölümü mezunuyum ve memur olarak calışmaktayım hesap ve iptv paylaşabilirim sitede daha önce paylaşım yaptım

Onca aradan sonra ilk kez biri çıktı helal sana reis
uzun zaman oldu ve arkadaşın adını hatırlayamadım kusura bakmasın artık mutlaka hatırlayacaktır

Tüm sayfalar yüklendi.
Status
Not open for further replies.
Home Register