Başvuru Bende yetkili olmak istiyorum

Status
Not open for further replies.

ErayJR

ErayJR

Silver Cracker
0
Rep
798
User ID:
23210
Point: 6,802
1. Daha önce herhangi bir forumda rol aldınız mı? Aldıysanız hangi roldeydiniz ve ne kadar süre görev yaptınız?

Almadım ama bu alamiycağım anlamına gelemz bu platformda almaya hazıırm

2. Yaşınızı belirtiniz.
17

3. Günde ortalama ne kadar süre aktif olabilirsiniz?
9-12 veya 1 arası gece
4. Hangi konularda bilgi sahibisiniz ya da hangi alanlarda ekibe katkı sağlayabileceğinizi düşünüyorsunuz?
Paylaşim yapıyorum
5. Hangi rolde görev almak istiyorsunuz?
Ne boştaysa heryere hazırım

Kendinizi ne kadar iyi ifade eder, yeteneklerinizi ve katkı sağlayabileceğiniz alanları net bir şekilde ortaya koyarsanız, ekibimize katılma şansınız da o kadar artar.

Hesap paylaşabilirim başka bişey bilmiyom açık açık söylüyorum bu işler zamanla öğrenilir

Başvuru konuları zaman içerisinde değerlendirilecek ve uygun görülen kişilerle iletişime geçilerek ekibe dahil edilecektir.

Tamamdır haber bekliyorum

Unutmayın, başvurularınızın özenli ve samimi olması, ilk izlenim açısından büyük önem taşır.

Last edited by a moderator:
Please note, if you want to make a deal with this user, that it is blocked.
1. Daha önce herhangi bir forumda rol aldınız mı? Aldıysanız hangi roldeydiniz ve ne kadar süre görev yaptınız?

Almadım ama bu alamiycağım anlamına gelemz bu platformda almaya hazıırm

2. Yaşınızı belirtiniz.
17

3. Günde ortalama ne kadar süre aktif olabilirsiniz?
9-12 veya 1 arası gece
4. Hangi konularda bilgi sahibisiniz ya da hangi alanlarda ekibe katkı sağlayabileceğinizi düşünüyorsunuz?
Paylaşim yapıyorum
5. Hangi rolde görev almak istiyorsunuz?
Ne boştaysa heryere hazırım

Kendinizi ne kadar iyi ifade eder, yeteneklerinizi ve katkı sağlayabileceğiniz alanları net bir şekilde ortaya koyarsanız, ekibimize katılma şansınız da o kadar artar.

Hesap paylaşabilirim başka bişey bilmiyom açık açık söylüyorum bu işler zamanla öğrenilir

Başvuru konuları zaman içerisinde değerlendirilecek ve uygun görülen kişilerle iletişime geçilerek ekibe dahil edilecektir.

Tamamdır haber bekliyorum

Unutmayın, başvurularınızın özenli ve samimi olması, ilk izlenim açısından büyük önem taşır.
inceleyip dönüş sağlarım

Tüm sayfalar yüklendi.
Status
Not open for further replies.
Home Register