MarsAga MarsAga Member 0 Rep -dsadsadsadsad-> 0 Likes Member User ID: 22654 Joined: Sep 20, 2025 Messages: 1 Point: 85 Sep 20, 2025 #1 Merhabalar dostlar uzun zamandır bu forumu takip ediyordum ama kayıt olmadım sebebi ise başıma bela gelir ama okuldan arkadaşım kayıtlı uzun zamandır burada hesap filan veriyordu bana bende netden aldığını sordum bana burası dedi program filan indiriyor anlamadım Sorum şu bu Anom service ekibi program filan paylaşiyor öyle hesap düşürüyorlar ama olay şu bunlar belki içine virüs koymuştur nerden biliyoruz bu programlar temiz Adminler hiç mi bakmiyo bu adamlara bu adamların özellikleri nedir nasıl güveneceğiz biz
Merhabalar dostlar uzun zamandır bu forumu takip ediyordum ama kayıt olmadım sebebi ise başıma bela gelir ama okuldan arkadaşım kayıtlı uzun zamandır burada hesap filan veriyordu bana bende netden aldığını sordum bana burası dedi program filan indiriyor anlamadım Sorum şu bu Anom service ekibi program filan paylaşiyor öyle hesap düşürüyorlar ama olay şu bunlar belki içine virüs koymuştur nerden biliyoruz bu programlar temiz Adminler hiç mi bakmiyo bu adamlara bu adamların özellikleri nedir nasıl güveneceğiz biz
Solution otistik Sep 20, 2025 MarsAga said: Merhabalar dostlar uzun zamandır bu forumu takip ediyordum ama kayıt olmadım sebebi ise başıma bela gelir ama okuldan arkadaşım kayıtlı uzun zamandır burada hesap filan veriyordu bana bende netden aldığını sordum bana burası dedi program filan indiriyor anlamadım Sorum şu bu Anom service ekibi program filan paylaşiyor öyle hesap düşürüyorlar ama olay şu bunlar belki içine virüs koymuştur nerden biliyoruz bu programlar temiz Adminler hiç mi bakmiyo bu adamlara bu adamların özellikleri nedir nasıl güveneceğiz biz Click to expand... Bahsettiğin kişiler zaten bizim kendi ekibimizden yani amaç siteyi her zaman bir adım ileri götürmek yabancı kişiler değil yani.
MarsAga said: Merhabalar dostlar uzun zamandır bu forumu takip ediyordum ama kayıt olmadım sebebi ise başıma bela gelir ama okuldan arkadaşım kayıtlı uzun zamandır burada hesap filan veriyordu bana bende netden aldığını sordum bana burası dedi program filan indiriyor anlamadım Sorum şu bu Anom service ekibi program filan paylaşiyor öyle hesap düşürüyorlar ama olay şu bunlar belki içine virüs koymuştur nerden biliyoruz bu programlar temiz Adminler hiç mi bakmiyo bu adamlara bu adamların özellikleri nedir nasıl güveneceğiz biz Click to expand... Bahsettiğin kişiler zaten bizim kendi ekibimizden yani amaç siteyi her zaman bir adım ileri götürmek yabancı kişiler değil yani.
otistik otistik Forumdan Uzaklaştıırıldı 140 Rep -dsadsadsadsad-> 7,325 Likes Kaybol 2024 Yılı en iyi moderatoru 2FA Aktif Yazar 1 Yıllık Üye Ekip Üyesi Moderasyon Ekibi User ID: 8 Joined: May 5, 2024 Messages: 691 Point: 182,921 Award 2024 Yılı en iyi moderatoru 2FA Aktif Yazar 1 Yıllık Üye Ekip Üyesi Moderasyon Ekibi İletişim Sep 20, 2025 #2 Please note, if you want to make a deal with this user, that it is blocked. MarsAga said: Merhabalar dostlar uzun zamandır bu forumu takip ediyordum ama kayıt olmadım sebebi ise başıma bela gelir ama okuldan arkadaşım kayıtlı uzun zamandır burada hesap filan veriyordu bana bende netden aldığını sordum bana burası dedi program filan indiriyor anlamadım Sorum şu bu Anom service ekibi program filan paylaşiyor öyle hesap düşürüyorlar ama olay şu bunlar belki içine virüs koymuştur nerden biliyoruz bu programlar temiz Adminler hiç mi bakmiyo bu adamlara bu adamların özellikleri nedir nasıl güveneceğiz biz Click to expand... Bahsettiğin kişiler zaten bizim kendi ekibimizden yani amaç siteyi her zaman bir adım ileri götürmek yabancı kişiler değil yani. Upvote 0 Downvote Solution
MarsAga said: Merhabalar dostlar uzun zamandır bu forumu takip ediyordum ama kayıt olmadım sebebi ise başıma bela gelir ama okuldan arkadaşım kayıtlı uzun zamandır burada hesap filan veriyordu bana bende netden aldığını sordum bana burası dedi program filan indiriyor anlamadım Sorum şu bu Anom service ekibi program filan paylaşiyor öyle hesap düşürüyorlar ama olay şu bunlar belki içine virüs koymuştur nerden biliyoruz bu programlar temiz Adminler hiç mi bakmiyo bu adamlara bu adamların özellikleri nedir nasıl güveneceğiz biz Click to expand... Bahsettiğin kişiler zaten bizim kendi ekibimizden yani amaç siteyi her zaman bir adım ileri götürmek yabancı kişiler değil yani.
ytr3so ytr3so BELKİ 26 Rep -dsadsadsadsad-> 7,781 Likes Member 1 Yıllık Üye Moderasyon Ekibi Ekip Üyesi Yazar 2FA Aktif User ID: 7684 Joined: Dec 31, 2024 Messages: 377 Point: 760 Award 1 Yıllık Üye Moderasyon Ekibi Ekip Üyesi Yazar 2FA Aktif İletişim Sep 20, 2025 #3 Ben admin değilim ama bir dönem Crackermain paylaşım ekibinde çalıştım, sistemi ve onay mekanizmasını yakından biliyorum. Şunu baştan net söyleyeyim: crackermain.net’te dışarıdan gelen paylaşımlar doğrudan yayınlanmaz — her içerik önce ekip kontrolünden geçer. Nasıl çalışıyor: Yeni kullanıcılar içerik paylaşmak için bir paylaşım formu dolduruyor. Formu dolduran içerik otomatik olarak yayınlanmıyor; önce adminlerin onayına giriyor. Ekip, dosyaları ve paylaşılan bilgileri detaylı şekilde inceler; şüpheli kod, zararlı yazılım veya kötü niyetli içerik tespit edilirse onay verilmiyor. Eğer bir paylaşımda zararlı kod/virüs veya kötü amaçlı davranış görülürse, o paylaşım reddedilir ve paylaşımı yapan hesap kesinlikle banlanır. Yani “ben hemen bir virüs koyayım” diye siteye direkt bulaştırmak mümkün değil — onay mekanizması bunu engelliyor. Sonuç: Crackermain’de paylaşılan içerikler ekip kontrolünden geçtiği için genel olarak güvenlidir. Yeni kullanıcıların paylaşımlarının önceden filtrelendiğini ve şüpheli durumlarda anında müdahale edildiğini bilmeni isterim. Güvenlik ve topluluk sağlığı önceliğimizdir. Anom service ekibi ne gelirsekte o ekipte güvenilir bi ekiptir hem crackermain.net’te Upvote 0 Downvote
Ben admin değilim ama bir dönem Crackermain paylaşım ekibinde çalıştım, sistemi ve onay mekanizmasını yakından biliyorum. Şunu baştan net söyleyeyim: crackermain.net’te dışarıdan gelen paylaşımlar doğrudan yayınlanmaz — her içerik önce ekip kontrolünden geçer. Nasıl çalışıyor: Yeni kullanıcılar içerik paylaşmak için bir paylaşım formu dolduruyor. Formu dolduran içerik otomatik olarak yayınlanmıyor; önce adminlerin onayına giriyor. Ekip, dosyaları ve paylaşılan bilgileri detaylı şekilde inceler; şüpheli kod, zararlı yazılım veya kötü niyetli içerik tespit edilirse onay verilmiyor. Eğer bir paylaşımda zararlı kod/virüs veya kötü amaçlı davranış görülürse, o paylaşım reddedilir ve paylaşımı yapan hesap kesinlikle banlanır. Yani “ben hemen bir virüs koyayım” diye siteye direkt bulaştırmak mümkün değil — onay mekanizması bunu engelliyor. Sonuç: Crackermain’de paylaşılan içerikler ekip kontrolünden geçtiği için genel olarak güvenlidir. Yeni kullanıcıların paylaşımlarının önceden filtrelendiğini ve şüpheli durumlarda anında müdahale edildiğini bilmeni isterim. Güvenlik ve topluluk sağlığı önceliğimizdir. Anom service ekibi ne gelirsekte o ekipte güvenilir bi ekiptir hem crackermain.net’te
rePACK rePACK Developer 59 Rep -dsadsadsadsad-> 2,889 Likes developer Ekip Üyesi User ID: 8917 Joined: Jan 26, 2025 Messages: 60 Point: 29,483 Award Ekip Üyesi İletişim Sep 20, 2025 #4 paylaşılan tüm toolar zaten incelenir bizim toolar zaten farklı anomservice 5 6 yıllık grup ve yıllardır iç içeler yani crackermain.net demek anomservice demek hepsi yıllardır dost kardeş gibiler Upvote 0 Downvote
paylaşılan tüm toolar zaten incelenir bizim toolar zaten farklı anomservice 5 6 yıllık grup ve yıllardır iç içeler yani crackermain.net demek anomservice demek hepsi yıllardır dost kardeş gibiler