Çözüldü Kim Bu Anomservice ekibi?

MarsAga

MarsAga

Member
0
Rep
0
User ID:
22654
Point: 85
Merhabalar dostlar uzun zamandır bu forumu takip ediyordum ama kayıt olmadım sebebi ise başıma bela gelir ama okuldan arkadaşım kayıtlı uzun zamandır burada hesap filan veriyordu bana bende netden aldığını sordum bana burası dedi program filan indiriyor anlamadım

Sorum şu bu Anom service ekibi program filan paylaşiyor öyle hesap düşürüyorlar ama olay şu bunlar belki içine virüs koymuştur nerden biliyoruz bu programlar temiz

Adminler hiç mi bakmiyo bu adamlara bu adamların özellikleri nedir nasıl güveneceğiz biz

Solution
Merhabalar dostlar uzun zamandır bu forumu takip ediyordum ama kayıt olmadım sebebi ise başıma bela gelir ama okuldan arkadaşım kayıtlı uzun zamandır burada hesap filan veriyordu bana bende netden aldığını sordum bana burası dedi program filan indiriyor anlamadım

Sorum şu bu Anom service ekibi program filan paylaşiyor öyle hesap düşürüyorlar ama olay şu bunlar belki içine virüs koymuştur nerden biliyoruz bu programlar temiz

Adminler hiç mi bakmiyo bu adamlara bu adamların özellikleri nedir nasıl güveneceğiz biz
Bahsettiğin kişiler zaten bizim kendi ekibimizden yani amaç siteyi her zaman bir adım ileri götürmek yabancı kişiler değil yani.
Please note, if you want to make a deal with this user, that it is blocked.

Bahsettiğin kişiler zaten bizim kendi ekibimizden yani amaç siteyi her zaman bir adım ileri götürmek yabancı kişiler değil yani.

Solution
Ben admin değilim ama bir dönem Crackermain paylaşım ekibinde çalıştım, sistemi ve onay mekanizmasını yakından biliyorum. Şunu baştan net söyleyeyim: crackermain.net’te dışarıdan gelen paylaşımlar doğrudan yayınlanmaz — her içerik önce ekip kontrolünden geçer.

Nasıl çalışıyor:

Yeni kullanıcılar içerik paylaşmak için bir paylaşım formu dolduruyor.

Formu dolduran içerik otomatik olarak yayınlanmıyor; önce adminlerin onayına giriyor.

Ekip, dosyaları ve paylaşılan bilgileri detaylı şekilde inceler; şüpheli kod, zararlı yazılım veya kötü niyetli içerik tespit edilirse onay verilmiyor.

Eğer bir paylaşımda zararlı kod/virüs veya kötü amaçlı davranış görülürse, o paylaşım reddedilir ve paylaşımı yapan hesap kesinlikle banlanır.

Yani “ben hemen bir virüs koyayım” diye siteye direkt bulaştırmak mümkün değil — onay mekanizması bunu engelliyor.

Sonuç: Crackermain’de paylaşılan içerikler ekip kontrolünden geçtiği için genel olarak güvenlidir. Yeni kullanıcıların paylaşımlarının önceden filtrelendiğini ve şüpheli durumlarda anında müdahale edildiğini bilmeni isterim. Güvenlik ve topluluk sağlığı önceliğimizdir.

Anom service ekibi ne gelirsekte o ekipte güvenilir bi ekiptir hem crackermain.net’te

paylaşılan tüm toolar zaten incelenir bizim toolar zaten farklı anomservice 5 6 yıllık grup ve yıllardır iç içeler yani crackermain.net demek anomservice demek hepsi yıllardır dost kardeş gibiler

Tüm sayfalar yüklendi.
Home Register