Otistik Lurexa Otistik Lurexa Forumdan Uzaklaştıırıldı 35 Rep -dsadsadsadsad-> 10,254 Likes Kaybol Moderasyon Ekibi Ekip Üyesi 2FA Aktif Yazar User ID: 20496 Joined: Aug 20, 2025 Messages: 621 Point: 8,890 Award Moderasyon Ekibi Ekip Üyesi 2FA Aktif Yazar Sep 29, 2025 #1 Please note, if you want to make a deal with this user, that it is blocked. Arkadaşlar yardımcı olabilecek varmı VDS almak istiyorum araştırdım benden araştırdıklqrımın hepsi telefon numarası ev adresi ve TC istiyor nedenini sordum yada dışı bir şey yapılma ihtimaline karşı bilgilerimiz devlet yetkililerine bildirilecek dediler benden TC vs vs istemeyen VDS sitesi varmı acil cevap verin
Arkadaşlar yardımcı olabilecek varmı VDS almak istiyorum araştırdım benden araştırdıklqrımın hepsi telefon numarası ev adresi ve TC istiyor nedenini sordum yada dışı bir şey yapılma ihtimaline karşı bilgilerimiz devlet yetkililerine bildirilecek dediler benden TC vs vs istemeyen VDS sitesi varmı acil cevap verin
Lalahan Lalahan Gold Cracker 10 Rep -dsadsadsadsad-> 979 Likes Gold Cracker User ID: 22573 Joined: Sep 19, 2025 Messages: 45 Point: 12,805 Sep 29, 2025 #2 google cloud veya azure gibi platformları kullan Upvote 0 Downvote
aganiga aganiga Bronze Cracker 0 Rep -dsadsadsadsad-> 6 Likes Bronze Cracker 1 Yıllık Üye User ID: 8095 Joined: Jan 9, 2025 Messages: 9 Point: 2,985 Award 1 Yıllık Üye İletişim Sep 29, 2025 #3 Lurexa said: Arkadaşlar yardımcı olabilecek varmı VDS almak istiyorum araştırdım benden araştırdıklqrımın hepsi telefon numarası ev adresi ve TC istiyor nedenini sordum yada dışı bir şey yapılma ihtimaline karşı bilgilerimiz devlet yetkililerine bildirilecek dediler benden TC vs vs istemeyen VDS sitesi varmı acil cevap verin Click to expand... Telegramdan bana yaz kanka @Rdpsold Upvote 0 Downvote
Lurexa said: Arkadaşlar yardımcı olabilecek varmı VDS almak istiyorum araştırdım benden araştırdıklqrımın hepsi telefon numarası ev adresi ve TC istiyor nedenini sordum yada dışı bir şey yapılma ihtimaline karşı bilgilerimiz devlet yetkililerine bildirilecek dediler benden TC vs vs istemeyen VDS sitesi varmı acil cevap verin Click to expand... Telegramdan bana yaz kanka @Rdpsold
murmur murmur Gold Cracker 0 Rep -dsadsadsadsad-> 2 Likes Gold Cracker 1 Yıllık Üye User ID: 12611 Joined: Apr 19, 2025 Messages: 12 Point: 13,170 Award 1 Yıllık Üye Sep 29, 2025 #4 Lurexa said: Arkadaşlar yardımcı olabilecek varmı VDS almak istiyorum araştırdım benden araştırdıklqrımın hepsi telefon numarası ev adresi ve TC istiyor nedenini sordum yada dışı bir şey yapılma ihtimaline karşı bilgilerimiz devlet yetkililerine bildirilecek dediler benden TC vs vs istemeyen VDS sitesi varmı acil cevap verin Click to expand... Tg abikadinshop Ulaş halledelim Upvote 0 Downvote
Lurexa said: Arkadaşlar yardımcı olabilecek varmı VDS almak istiyorum araştırdım benden araştırdıklqrımın hepsi telefon numarası ev adresi ve TC istiyor nedenini sordum yada dışı bir şey yapılma ihtimaline karşı bilgilerimiz devlet yetkililerine bildirilecek dediler benden TC vs vs istemeyen VDS sitesi varmı acil cevap verin Click to expand... Tg abikadinshop Ulaş halledelim
Mehmetgunduz Mehmetgunduz Gold Cracker 0 Rep -dsadsadsadsad-> 6 Likes Gold Cracker 1 Yıllık Üye Ekip Üyesi 2FA Aktif User ID: 1548 Joined: Jul 31, 2024 Messages: 17 Point: 13,679 Award 1 Yıllık Üye Ekip Üyesi 2FA Aktif Sep 29, 2025 #5 Hiç bir şekilde log tutmayan sadece kripto uzerine vds satayim sana illegal izinli, tg birak yazayım Upvote 0 Downvote
Otistik Lurexa Otistik Lurexa Forumdan Uzaklaştıırıldı 35 Rep -dsadsadsadsad-> 10,254 Likes Kaybol Moderasyon Ekibi Ekip Üyesi 2FA Aktif Yazar User ID: 20496 Joined: Aug 20, 2025 Messages: 621 Point: 8,890 Award Moderasyon Ekibi Ekip Üyesi 2FA Aktif Yazar Sep 29, 2025 #6 Please note, if you want to make a deal with this user, that it is blocked. murmur said: Tg abikadinshop Ulaş halledelim Click to expand... TG yok DC ver Upvote 0 Downvote
Otistik Lurexa Otistik Lurexa Forumdan Uzaklaştıırıldı 35 Rep -dsadsadsadsad-> 10,254 Likes Kaybol Moderasyon Ekibi Ekip Üyesi 2FA Aktif Yazar User ID: 20496 Joined: Aug 20, 2025 Messages: 621 Point: 8,890 Award Moderasyon Ekibi Ekip Üyesi 2FA Aktif Yazar Sep 29, 2025 #7 Please note, if you want to make a deal with this user, that it is blocked. Mehmetgunduz said: Hiç bir şekilde log tutmayan sadece kripto uzerine vds satayim sana illegal izinli, tg birak yazayımRh Click to expand... TG yok DC ver Upvote 0 Downvote
Mehmetgunduz said: Hiç bir şekilde log tutmayan sadece kripto uzerine vds satayim sana illegal izinli, tg birak yazayımRh Click to expand... TG yok DC ver
Mehmetgunduz Mehmetgunduz Gold Cracker 0 Rep -dsadsadsadsad-> 6 Likes Gold Cracker 1 Yıllık Üye Ekip Üyesi 2FA Aktif User ID: 1548 Joined: Jul 31, 2024 Messages: 17 Point: 13,679 Award 1 Yıllık Üye Ekip Üyesi 2FA Aktif Sep 29, 2025 #8 Dc yok tg var Upvote 0 Downvote
Otistik Lurexa Otistik Lurexa Forumdan Uzaklaştıırıldı 35 Rep -dsadsadsadsad-> 10,254 Likes Kaybol Moderasyon Ekibi Ekip Üyesi 2FA Aktif Yazar User ID: 20496 Joined: Aug 20, 2025 Messages: 621 Point: 8,890 Award Moderasyon Ekibi Ekip Üyesi 2FA Aktif Yazar Sep 29, 2025 #9 Please note, if you want to make a deal with this user, that it is blocked. Mehmetgunduz said: Dc yok tg var Click to expand... Bu forumda halledelim uygunsa yoksa başkasından alacağım Upvote 0 Downvote
Mehmetgunduz said: Dc yok tg var Click to expand... Bu forumda halledelim uygunsa yoksa başkasından alacağım
messilker messilker Forumdan Uzaklaştıırıldı 5 Rep -dsadsadsadsad-> 272 Likes Kaybol User ID: 23571 Joined: Sep 30, 2025 Messages: 47 Point: 5,621 Oct 1, 2025 #10 Please note, if you want to make a deal with this user, that it is blocked. Lurexa said: Arkadaşlar yardımcı olabilecek varmı VDS almak istiyorum araştırdım benden araştırdıklqrımın hepsi telefon numarası ev adresi ve TC istiyor nedenini sordum yada dışı bir şey yapılma ihtimaline karşı bilgilerimiz devlet yetkililerine bildirilecek dediler benden TC vs vs istemeyen VDS sitesi varmı acil cevap verin Click to expand... anonrdp yi dene Upvote 0 Downvote
Lurexa said: Arkadaşlar yardımcı olabilecek varmı VDS almak istiyorum araştırdım benden araştırdıklqrımın hepsi telefon numarası ev adresi ve TC istiyor nedenini sordum yada dışı bir şey yapılma ihtimaline karşı bilgilerimiz devlet yetkililerine bildirilecek dediler benden TC vs vs istemeyen VDS sitesi varmı acil cevap verin Click to expand... anonrdp yi dene