triangle triangle Bronze Cracker 0 Rep -dsadsadsadsad-> 0 Likes Bronze Cracker User ID: 18309 Joined: Jul 21, 2025 Messages: 8 Point: 3,425 May 12, 2026 #1 merhaba sorunum başlıktaki gibi yapay zekaya discord nitro gen tarzı bir kod bulma uygulama yapmasını istiyorum nasıl yaptırtabilirim teşekkürler.
merhaba sorunum başlıktaki gibi yapay zekaya discord nitro gen tarzı bir kod bulma uygulama yapmasını istiyorum nasıl yaptırtabilirim teşekkürler.
Pissoqula Pissoqula Bronze Cracker 1 Rep -dsadsadsadsad-> 213 Likes Bronze Cracker 1 Yıllık Üye 2FA Aktif User ID: 10016 Joined: Feb 20, 2025 Messages: 78 Point: 3,991 Award 1 Yıllık Üye 2FA Aktif İletişim May 12, 2026 #2 triangle said: merhaba sorunum başlıktaki gibi yapay zekaya discord nitro gen tarzı bir kod bulma uygulama yapmasını istiyorum nasıl yaptırtabilirim teşekkürler. Click to expand... nitro gen kaldı mı ya ek olarak hangi ai kullanıyorsun Upvote 0 Downvote
triangle said: merhaba sorunum başlıktaki gibi yapay zekaya discord nitro gen tarzı bir kod bulma uygulama yapmasını istiyorum nasıl yaptırtabilirim teşekkürler. Click to expand... nitro gen kaldı mı ya ek olarak hangi ai kullanıyorsun
triangle triangle Bronze Cracker 0 Rep -dsadsadsadsad-> 0 Likes Bronze Cracker User ID: 18309 Joined: Jul 21, 2025 Messages: 8 Point: 3,425 May 12, 2026 #3 hocam gpt var gemini var yani nitro gen demek istediğim brute force tarzı Upvote 0 Downvote