nullişko nullişko Bronze Cracker 0 Rep -dsadsadsadsad-> 137 Likes Bronze Cracker User ID: 25665 Joined: Oct 31, 2025 Messages: 15 Point: 2,825 İletişim Jan 6, 2026 #1 Merhaba başlıkta dedigim gibi yeni yeni konular açmaya başlıyorum aceba aşagıdaki şeyleri konularda nasıl yapabilirim birda hani şu pastemain sitesinin önizleme şeyi vardı ya onu nasıl yapabilirim yardım ederseniz çok sevinirm
Merhaba başlıkta dedigim gibi yeni yeni konular açmaya başlıyorum aceba aşagıdaki şeyleri konularda nasıl yapabilirim birda hani şu pastemain sitesinin önizleme şeyi vardı ya onu nasıl yapabilirim yardım ederseniz çok sevinirm
nullişko nullişko Bronze Cracker 0 Rep -dsadsadsadsad-> 137 Likes Bronze Cracker User ID: 25665 Joined: Oct 31, 2025 Messages: 15 Point: 2,825 İletişim Jan 6, 2026 #2 0xNull said: Merhaba başlıkta dedigim gibi yeni yeni konular açmaya başlıyorum aceba aşagıdaki şeyleri konularda nasıl yapabilirim birda hani şu pastemain sitesinin önizleme şeyi vardı ya onu nasıl yapabilirim yardım ederseniz çok sevinirm View attachment 3782 Click to expand... aşagıdaki şeyden kastım o konu kilitli şeyinden bahsediyorum Upvote 0 Downvote
0xNull said: Merhaba başlıkta dedigim gibi yeni yeni konular açmaya başlıyorum aceba aşagıdaki şeyleri konularda nasıl yapabilirim birda hani şu pastemain sitesinin önizleme şeyi vardı ya onu nasıl yapabilirim yardım ederseniz çok sevinirm View attachment 3782 Click to expand... aşagıdaki şeyden kastım o konu kilitli şeyinden bahsediyorum
İNSANAXOR İNSANAXOR Forumdan Uzaklaştıırıldı 49 Rep -dsadsadsadsad-> 8,559 Likes Kaybol Ekip Üyesi Yazar 2FA Aktif User ID: 23324 Joined: Sep 28, 2025 Messages: 940 Point: 72,246 Award Ekip Üyesi Yazar 2FA Aktif Jan 6, 2026 #3 Please note, if you want to make a deal with this user, that it is blocked. Hide için konu açarken soldaki kalp butonuna basabilirsin pastemain onizlemesini anlamadım normal olarak yapıştırıyorsun sadece Upvote 1 Downvote
Hide için konu açarken soldaki kalp butonuna basabilirsin pastemain onizlemesini anlamadım normal olarak yapıştırıyorsun sadece