Başvuru Yetkili Başvuru Formu [ lurexa ]

Status
Not open for further replies.

Otistik Lurexa

Otistik Lurexa

Forumdan Uzaklaştıırıldı
35
Rep
10,252
User ID:
20496
Point: 8,870
Please note, if you want to make a deal with this user, that it is blocked.

1. Daha önce herhangi bir forumda rol aldınız mı?​

Evet, bu forumda yaklaşık 2 ay boyunca Cracker rolünde görev yaptım.

2. Yaşınızı belirtiniz.​

17

3. Günde ortalama ne kadar süre aktif olabilirsiniz?​

Hafta içi ve hafta sonu fark etmeksizin, özellikle 21:00 - 03:00 saatleri arasında günlük 3-4 saat aktiflik sağlayabilirim

4. Hangi konularda bilgi sahibisiniz ya da hangi alanlarda ekibe katkı sağlayabileceğinizi düşünüyorsunuz?​

Python diline hakimim; her türlü Checker, Tools ve Stealer/RAT gibi yazılımları geliştirebilirim. Forumda düzenli olarak Hotmail Checker, ULP Combolist, Account ve Target Site Combolist paylaşımları yaparak içerik kalitesini artırabilirim.

5. Hangi rolde görev almak istiyorsunuz?​

Python bilgim ve içerik sağlama kapasiteme göre yönetim ekibinin uygun gördüğü her türlü yetkili pozisyonunda görev alabilirim

[Bütün Yetkili Ekibine Kolaylıklar Diliyorum​

Please note, if you want to make a deal with this user, that it is blocked.

1. Daha önce herhangi bir forumda rol aldınız mı?​

Evet, bu forumda yaklaşık 2 ay boyunca Cracker rolünde görev yaptım.

2. Yaşınızı belirtiniz.​

17

3. Günde ortalama ne kadar süre aktif olabilirsiniz?​

Hafta içi ve hafta sonu fark etmeksizin, özellikle 21:00 - 03:00 saatleri arasında günlük 3-4 saat aktiflik sağlayabilirim

4. Hangi konularda bilgi sahibisiniz ya da hangi alanlarda ekibe katkı sağlayabileceğinizi düşünüyorsunuz?​

Python diline hakimim; her türlü Checker, Tools ve Stealer/RAT gibi yazılımları geliştirebilirim. Forumda düzenli olarak Hotmail Checker, ULP Combolist, Account ve Target Site Combolist paylaşımları yaparak içerik kalitesini artırabilirim.

5. Hangi rolde görev almak istiyorsunuz?​

Python bilgim ve içerik sağlama kapasiteme göre yönetim ekibinin uygun gördüğü her türlü yetkili pozisyonunda görev alabilirim

[Bütün Yetkili Ekibine Kolaylıklar Diliyorum​

incelenip dönüş sağlanılacaktır.

Tüm sayfalar yüklendi.
Status
Not open for further replies.
Home Register